Gardena

Om GARDENA
Miljontals villaägare och trädgårdsinnehavare världen över väljer trädgårdsredskap från GARDENA, som har sitt säte i Ulm i Tyskland. Det beror på att Gardena kan erbjuda allt som behövs för både stora och små trädgårdar – vare sig det handlar om bevattningssystem, pumpar, trädgårdsdammar, gräsmattevård, vård av träd och buskar, trädgårdsredskap eller jordbearbetning. Gardena är idag Europas ledande varumärke för trädgårdsredskap med kvalitet och finns i 80 länder över hela världen. Det krävs en känslomässig inställning för att närma sig dem som betraktar sin trädgård som ett ”boende nära naturen” och en plats för välbefinnande, rekreation och nöje.
Systematisk framgång
Sedan grundandet 1961 har GARDENA utvecklats från ett litet handelsbolag för trädgårdsredskap till en tillverkare av intelligenta produkter och system för trädgården som har blivit erkänt världen över på några årtionden. Det stora genombrottet kom 1968 när Original GARDENA System introducerades. Idén om att tillhandahålla kompletta lösningar utvecklades med GARDENA combisystem (1977), GARDENA accu-system V12, GARDENA Sprinklersystem och GARDENA Micro-Drip-System (samtliga 1990). Läs mer om produktutvecklingens milstolpar i GARDENAs tidslinje. Hemligheten bakom framgångarna beror alltid på varumärkets mycket innovativa styrka och en konsekvent försäljnings- och marknadsföringspolicy.
Medlem i Husqvarna Group
Sedan 2007 är GARDENA medlem i Husqvarna Group och – är tillsammans med Husqvarna och McCulloch – ett av deras globala kärnkonsumentvarumärke.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen