Var en del av vår kollektion:

 

 

RIDBART & HÅLLBART

 

 

Var klimatsmart med en miljövänligare ridning...

 

Vi erbjuder dig att sälja och köpa second hand och skapa en hållbar utveckling för miljön.

Vi erbjuder dig också ett säkert sätt att sälja och handla secondhand. Genom oss slipper du eventuella risker som man kan råka ut av att sälja/handla själv via sociala medier och andra begagnatmarknader på nätet.

 

 

Vi arbetar endast med kommissionsförsäljning, vilket innebär att vi marknadsför och säljer dina varor mot en förmedlingsavgift, provision.

 

Kontakta oss innan du lämnar varorna till oss.

 

Lämna in det du själv skulle kunna tänka dig att köpa, d.v.s. det som fortfarande är modernt, i bra skick och är i rätt säsong När du lämnar in dina varor till oss så går vi igenom varorna tillsammans. därefter gör vi ett prisförslag som mailas till dig i efterhand. Vi förbehåller oss rätten att neka intag i mån av plats, dålig kvalité, renlighet på varan eller om säljaren önskar ett oskäligt högt försäljningspris. Samt pga begränsad lagerhållning.

 

Kläder, schabrak, benlindor/benskydd m.m. ska vara nytvättade, fläckfria och lukta fräscht. Läder måste vara i gott skick, får ej vara torrt och hårt.

Pga. Platsbrist så tar vi ej emot sadlar och täcken. Vi tar heller ej emot strumpor & underställ, stallinredning, böcker, ryktsaker, artiklar med brodyr som tex ridklubb/namn.

Fråga gärna om du är osäker.

 

Vi gör alltid vårt bästa för att sälja dina varor genom marknadsföring i butik och sociala medier. Därför så fotograferar vi varorna och lägger vi upp dom i vår webbutik, på våra sociala medier i den mån vi har möjlighet, samt att vi exponerar dom i butiken i mån av plats.

 

 

I samband med inlämningen så skriver vi ett avtal där ni även får kopia med de varunummer som era varor förses med, detta för att kunna se era varor i webbutiken.

 

 

Hur går kommissionsförsäljningen till?

 

Av 100% av värdet på en såld vara upp till 1000:-  går; 20% till Skatteverket. Av de återstående 80% går 40% till dig och 40% till oss.

Säljer du en vara för över 1000:- så tar vi 30% och du behåller 50%

 

Ditt kontrakt löper i 1 månad från inlämningsdatum. Du ansvarar själv för att kontakta oss för att se om dina varor är sålda eller ej.

Pengarna betalas inte ut per automatik, utan du måste själv meddela att utbetalning ska ske dock max en gång i månaden. Du kan självklart välja att använda pengarna för dina sålda varor i butiken eller lösa ut försäljningen i form av ett presentkort som kan nyttjas i butiken eller på vår anläggning.

Du ansvarar för att hämta eventuellt osålda varor senast 2 veckor efter kontraktstidens slut. Ej återhämtade varor skänks vidare till välgörenhet om ingen annan överenskommelse finns.

 

Höj kvalitén och försäljningspriset innan inlämning:

 

 

Ta bort hår, tvätta rent och smörj läder, se till att produkten är fläckfri och så komplett som möjligt, tex att  tränsen är kompletta med remmar, originaltyglar, pannband m.m.

 

 

Välkommen!

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen