Gårdsbutiken är en del av verksamheten på Årröds Boställe.

Vi startade upp ÅB Horse Event och började med att anordna evenemang på vår ridanläggning. Vi märkte att det var efterfrågan för boende för Bed & Box då vi har 12 boxar till förfogande. Vi började även ta emot tävlingsekipage som behövde boende under tävlingar i Skåne. 

Vi märkte att  två rum inte räckte till. Detta blev att vi byggde ut anläggningen med en ny avdelning som innefattar ett till rum, badrum , kök och kurslokal på övervåningen samt att en mindre stuga byggdes. Vi startade upp Årröds Boställe B&B och våra rum ligger hos Booking.com.

Vi var ambassadörer för Pavo hästfoder och när lokalföreningen i byn lade ner så tog vi över foderförsäljningen av Pavo. Vi kände att kunderna behövde komplement till detta foder så vi startade upp Årröds Boställe Gårdsbutik för att kunna erbjuda kunderna ett bredare sortiment. 

Idag har vi förstått att om man har butik så behöver man ständigt följa utvecklingen och efterfrågan. Vi känner att det ligger rätt i tiden med en Webbutik i dagsläget. 

Men vår önskan är att, oavsett om ni besöker vår fysiska  eller webbaserade gårdsbutik så ska ni känna den lantiga och genuina känslan. Varor  som genomsyras av kvalitet.

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen